Predstavljamo TST Grupu – tvrtku za prodaju luksuznih nekretnina na prestižnom području Zadra

Razmišljate o kupnji vrijedne nekretnine na hrvatskoj obali? Tražite pouzdanog partnera koji će vam pomoći na tom putu?

Dobrodošli u TST grupu, tvrtku za prodaju luksuznih nekretnina koja iznad svega cijeni transparentnost i jedinstvenost.

Nalazimo se u srcu jadranske obale, u gradu Zadru i imamo bogato iskustvo u području gradnje i poslovanja s nekretninama.
Zato znamo da je kupnja nekretnine veliki i važan korak. Ne samo za vas, već i za vašu obitelj i potencijalne partnere.

Dok hrvatsko tržište nekretnina, posebice ono na obali, cvjeta, nije svaka nekretnina tako visoka kao njezina cijena.

Ponekad nije lako prepoznati nijanse koje čine veliku razliku u dugovječnosti i udobnosti nekretnine, kao i potencijalu povrata investicije.

Ovdje mi, kao stručnjaci u području nekretnina, zaista možemo napraviti razliku i pomoći vam da napravite najbolji izbor.

Upoznajte nas i razliku koju svojim projektima donosimo na tržište!

Strast je ono što pokreće našu tvrtku za luksuzne nekretnine

Ovdje u TST Grupi težimo redefiniranju luksuznog življenja, stvarajući prostore koji nadilaze uobičajeno. Prostori koji izazivaju osjećaj bezvremenske elegancije i sofisticiranosti.

Naša misija nije samo prodavati nekretnine, već organizirati ekskluzivna životna iskustva s vašim potrebama i željama u centru.

Za nas, najvažnija varijabla u poslu ste vi, kupac. Dajemo konkretne i transparentne odgovore na sva Vaša pitanja. Naš cilj je osigurati da ste zaštićeni tijekom cijelog procesa i da ste u svakom trenutku obaviješteni.

Vrlo smo strastveni u stvaranju nekretnina s dugotrajnom vrijednošću. Jednostavno, želimo ostaviti nešto iza sebe, nešto što će trajati i izazivati radost i zadovoljstvo.

Zbog toga projektiramo i gradimo visokokvalitetne luksuzne nekretnine, s održivom i dugotrajnom vrijednošću.

Kako pronaći luksuzne vile za prodaju u Hrvatskoj?

Najbolji preduvjet za uspješan i stabilan proces prodaje su partneri na koje možete računati.

U Hrvatskoj nekretninu možete kupiti izravno od poduzeća i privatnih investitora ili surađivati s renomiranim agencijama za nekretnine. Oba izbora imaju koristi.

Primjerice, u određenim slučajevima kupac je oslobođen plaćanja poreza na nekretnine. To je slučaj ako nekretninu kupujete direktno od investitora koji je pravna osoba, a nekretnina je već u sustavu PDV-a. Međutim, pravila o oslobađanju od poreza određuju se od slučaja do slučaja. Najbolje je razgovarati sa stručnjakom kako biste saznali morate li platiti porez.

S druge strane, rad s agencijama omogućuje pristup širem rasponu nekretnina i uvid u tržište. To također znači da se možete opustiti. Vaš novi dom je u rukama iskusnih stručnjaka koji će osigurati da se svaki aspekt transakcije obavi s pažnjom i pažnjom za detalje.

Također, imati vještog agenta za nekretnine na svojoj strani odlično je tijekom pregovora. Njihove vještine i stručnost u industriji mogu vam pomoći da osigurate povoljne ponude i uvjete.

U konačnici, izbor ovisi o vašim osobnim preferencijama i prioritetima. Ipak, uvijek je pametno provjeriti sve dokumente prije kupnje svoje luksuzne vile u Hrvatskoj.

Prednost naše tvrtke je što možete dobiti najbolje s obje strane. Kao iskusni agenti za nekretnine koji su postali developeri, možemo vam pružiti sve informacije i opcije koje bi vam mogle biti od značaja.

Luksuzne nekretnine na hrvatskoj obali – zašto Zadar?

Luksuzne nekretnine utjelovljuju sofisticiranost i eleganciju.

Unatoč inflaciji, ove se nekretnine mogu pohvaliti vrhunskim lokacijama vođenim zajamčenom održivom vrijednošću. Prekrasan pogled na more te vrhunska konstrukcija i dizajn dodatno potvrđuju vrhunsku kvalitetu. Opremljene modernim sadržajima (privatni bazeni, pametna kućna tehnika, prostrani dnevni boravak) luksuzne vile na hrvatskoj obali nude udobnost, stil i dobar povrat uloženog.

Iako raste u popularnosti, hrvatsko tržište luksuznih nekretnina ostaje relativno pristupačno u usporedbi s drugim mediteranskim destinacijama poput Španjolske.

Uz stabilne tržišne uvjete i sve veću potražnju, ova vrsta nekretnina predstavlja obećavajuću perspektivu za investitore koji traže vrhunske nekretnine.

U TST Grupi odlučili smo njegovati Zadarsku regiju jer vidimo njezin sve veći potencijal.

Izrađujemo visokokvalitetne, luksuzne stambene nekretnine pogodne i za turistički najam. Ljudi ovdje uživaju u opuštenom mediteranskom tempu života, ukusnoj domaćoj kuhinji, obilju destinacija za odmor.

Sa svojim neviđenim zalaskom sunca, prekrasnim otocima i kristalno čistim morem, zadarska regija privlači sve više turista, čak i izvan sezone.

Luksuzne vile u Hrvatskoj na prodaju – dobrodošli u Sv. Filip i Jakov

Lokacija je središnja točka naših nekretnina, ono po čemu se najviše razlikujemo na tržištu. Skloni smo birati lokacije koje su, svaka na svoj način, jedinstvene.

Rijetke lokacije na hrvatskoj obali koje nam mogu omogućiti stvaranje najfinijih domova ono su što izaziva naš interes.
Jedna od takvih lokacija je i ona u Sv. Filip i Jakov, malo mjesto smješteno između gradova Zadra i Biograda na Moru.
Sv. Filip i Jakov šarmantno je malo mjesto uz more koje ima sve što vam može zatrebati – trgovine, kafiće, restorane, ljekarnu, čak i kino.

S jedne strane, to je mirno mjesto gdje možete pobjeći od užurbanog načina života urbanih gradova i istinski se opustiti. S druge strane, kada osjetite da ste spremni za gradsku vrevu, začas ste tamo.

Sveti Filip i Jakov udaljen je samo pola sata vožnje od grada Zadra, 8 minuta vožnje od Biograda na Moru, te oko 20 minuta vožnje od zračne luke Zadar.

More je kristalno čisto i puno ugodnije nego na gradskim plažama.

Također, Filip i Jakov je odlično mjesto za nautičare. U blizini su dvije velike marine, dok se upravo gradi nova marina sa 127 vezova za plovila ispod 12 metara.

Luxury villas in Sv. Filip i Jakov for smart investment and a perfect holiday

Prilikom stvaranja naše nekretnine razmišljamo o tome kako ćete je koristiti. Bilo da ga iznajmljujete dio godine ili živite sami, želimo da se osjećate ugodno u svom domu. Želimo da osjetite da tamo možete otići u bilo koje doba godine i zadovoljiti svaku svoju potrebu.

S tim na umu, stvorili smo našu Sv. Filip i Jakov projekt koji se sastoji od tri luksuzne vile.

Prije svega, iz vila se pruža izvanredan pogled na more i otoke. Izgradili smo ih na različitim visinama jer znamo da vam je vaša privatnost važna.

Svaka vila se sastoji od suterena, prizemlja, kata i garaže sa 4 parkirna mjesta.

U suterenu smo smjestili wellness i fitness prostorije, dok se na vrhu vile nalazi prostrana krovna terasa. Tamo ćete pronaći zatvorenu sobu za viski i radnu sobu, jacuzzi, prostor za sjedenje i bar

Prelazak na prizemlje gdje ćete pronaći, između ostalog, luksuzno opremljen dnevni boravak i kuhinju. Također, tu je i bazen s vrtom, roštiljem i vanjskim prostorom.

Na katu smo smjestili 3 spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom.

Prilikom projektiranja ovih vila mislili smo na vaše potrebe tijekom cijele godine. Stvorili smo kvalitetno opremljen, višenamjenski prostor koji se podjednako može koristiti za stanovanje kao i za iznajmljivanje.

Ovo je zgodno iz više od jednog razloga. Ako je nekretnina vrlo dobro opremljena, to može produljiti sezonu iznajmljivanja i donijeti vam veću zaradu!

Dakle, ako tražite luksuzne vile za prodaju u Hrvatskoj, nemojte propustiti ovaj projekt.

Konačno, ulaganje u luksuzne nekretnine nije samo stjecanje nekretnine.

To znači osigurati životni stil neusporedive udobnosti, prestiža i financijskog potencijala.

Otključajte s nama ekskluzivne mogućnosti, samopouzdano upravljajte tržištem i donosite informirane odluke koje odolijevaju testu vremena.

Naša tvrtka za luksuzne nekretnine nudi nekretnine skrojene prema vašim potrebama i željama. Kontaktirajte nas danas kako biste započeli svoje putovanje prema izvanrednom životu!

Foto: Privatna arhiva, Pexels.

Ostale objave

pratite nas