Sv. Filip i Jakov, Zadarska županija

Sv. Filip i Jakov

Otkrijte tri luksuzne vile s otvorenim pogledom na predivno, plavo Jadransko more i
otoke. Vile su smještene u šarmantnom malom mjestu pored Zadra, Sv. Filip Jakovu
u kojem ćete pronaći sve što vam treba.

VELIČINA

240 m2

CIJENA

NA UPIT

TIP

LUKSUZNA VILLA

ZEMLJIŠTE

400m2

STATUS

U IZGRADNJI

Otkrijte prednosti posebno birane lokacije projekta

Dobrodošli u Sv. Filip i Jakov, malo mjesto između grada Zadra i Biograda na moru koje ima sve što vam može zatrebati! Čisto i bistro more, mir i šarm maloga grada, a istovremeno – razne sadržaje koji vam mogu zatrebati. Trgovine, kafiće, restorane, ljekarnu, čak i kino.
Ako ste ljubitelj plovidbe ovo bi mogla biti idealna lokacija za vas. U blizini se nalaze dvije veće marine, a upravo je u tijeku izgradnje marine u samom Sv. Filipu i Jakovu.
U slučaju da često putujete avionom Zračna luka Zadar nalazi se samo 20 kilometara od mjesta.

Upoznajte se s konceptom projekta

Projekt se sastoji od tri luksuzne vile s otvorenim pogledom na more, jugozapadno orijentirane. Svaka vila ima oko 240 m² neto te 400 m² bruto stambene površine. 
Poseban naglasak u razradi koncepta stavili smo na ugođaj u prostoru.
Na vrhu svake vile nalazi se velika krovna terasa od preko 120 m² s koje ćete neometano uživati u čarobnim zalascima sunca i pogledu na otoke zadarskog arhipelaga. Ugođaj u prostoru pojačavaju i izuzetno visoki stropovi (3,10 metara) te predimenzionirana unutarnja i vanjska vrata.


Prošećite prostorom vile

Radi vaše maksimalne privatnosti vile će biti izgrađene na različitim visinama kaskadno i to od tri do četiri metra razlike.
U svakoj vili ćete pronaći garažu s četiri parkirna mjesta, suteren, prizemlje, prvi kat te očaravajuću krovnu terasu.
U suterenu se nalazi fitness i wellness soba sa saunom i tušem, praonica te dodatna tehnička prostoriju.
Dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinja, toalet, ostava te fantastični vrt s bazenom, roštiljem i vanjskim prostorom nalaze se u prizemlju vile.

Prvi kat posvetili smo vašem potpunom odmoru i relaksaciji. Tamo ćete pronaći 3 spavaće sobe, svaku sa svojom kupaonicom. Dvije su glavne spavaće sobe koje osim kupaonice, imaju i garderobu, privatnu terasu te samostojeću kadu s pogledom na more.
Na samom krovu ovih luksuznih vila nalazi se terasa, zatvorena whisky i radna soba, jacuzzi, prostor za sjedenje te bar.

Nekretnina prilagođena za život, ali i za povrat investicije kroz najam. 
Prilikom osmišljavanja koncepta vila pazili smo na njihovu višestruku namjenu kako biste što jednostavnije ostvarili povrat svoje investicije ako se odlučite na najam.

Projekt vas je zainteresirao i želite saznati više o mogućnostima kupnje? Sa zadovoljstvom ćemo vas uputiti u detalje projekta i odgovoriti na sva vaša pitanja, konkretno i transparentno!

ZADAR, CRO

8601 honeygo
boulevard

SUPERMARKET: 200m

AIRPORT:2,790m

HOSPITAL: 500m

PARK: 1,500m

RAILWAY STATION: 1,800m

UNIVESITY:250m

BUS STATION: 150m

Konkretno odgovaramo na sva vaša pitanja

Želite znati više o projektu? Stojimo vam na raspolaganju za sve što trebate!