O nama- test

Tko smo mi?

TST group je tvrtka osnovana 2022.godine kada su trojica entuzijasta odlučila udružiti svoje
snage kako bi pokrenuli uspješan zajednički posao. Želja nam je pridonijeti poslovanju tvrtke
koristeći svoju kreativnost, usavršavajući se na svom području rada i poštujući resurse koje
koristimo, obraćajući pažnju na održivost.

Naš tim

Stefan Heidtmann

Uspješan građevinski stručnjak posvećen rješavanju raznih izazova u građevinskom sektoru. U Hamburgu je vodio više uspješnih tvrtki kao što je SG Bau-Gmbh i Buxtehuder Baugesellschaft te realizirao brojne projekte. Za sebe ističe da je ljubitelj Jadranske obale gdje voli uživati kao nautičar, osim u prilikama kada brod zamijeni Harley Davidsonom.

Tin Knežević

Nakon rada u agenciji za nekretnine u inozemstvu, zbog svoje znatiželje odlučuje istražiti tržište nekretnina u Zadarskoj regiji. Uskoro se udružuje sa svojim poslovnim partnerom i zajedno pokreću ''Sol Home''.Svoju predanost poslu najbolje iskazuje u iznenadnim situacijama kada odlučno rješava sve poteškoće ključnih kupaca i klijenata.

Tiho Knežević

Svaki novi dan prihvaća kao izazov za usavršavanje organizacijskih i komunikacijskih vještina. Posao s nekretninama doživljava kao poziv o čemu svjedoči njegov svakodnevni rad u ''Sol Home'' tvrtki gdje za prodavatelje i kupce pomno planira a potom realizira sve aktivnosti kupoprodajnog procesa.

Što radimo?

Biramo izuzetne lokacije i gradimo atraktivne nekretnine na Jadranskoj obali. Težimo izvrsnosti kako bi na tržište pozicionirali funkcionalne nekretnine bezvremenskog stila. Svakom klijentu pristupamo individualno kako bi uspjeli adekvatno odgovoriti na sve poteškoće s kojima se kupci susreću tijekom potražnje za budućim domom. Tražite li dom iz snova i ne znate odakle početi, nudimo Vam idealno rješenje. Obratite nam se s povjerenjem.

Imate pitanje?